Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır da Ankara Arena’da gerçekleştirilen 3. Olağan Kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çakır, kongrenin Türkiye’nin içinden geçtiği zorlu süreçte ‘doğruya dönüş ve çözüm iradesi’ ortaya koyduğunu kaydetti. Genel Başkan Erbakan’ın ülkenin ekonomik darboğazını, adalet mekanizmasındaki tahribatı, eğitimdeki nitelik kaybını ve aile yapısındaki çöküşü somut verilerle dile getirdiğini ifade eden Çakır, kongrenin toplumun gerçek taleplerine karşı güçlü bir cevap niteliği taşıdığını söyledi.
‘İŞ BAŞA DÜŞTÜ GELECEĞİNİ KORUMAK İÇİN SAHADA KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ’
Çakır, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin bugün yaşadığı sorunların tamamı ortadadır. Enflasyon, işsizlik, gelir adaletsizliği ve adalet mekanizmasının zayıflaması artık gizlenecek boyutta değildir. Sayın Genel Başkanımız, bu gerçek tabloyu bütün açıklığıyla ortaya koyarak milletimize samimi bir çözüm yol haritası sunmuştur. Bu kongre, umudun yeniden filizlendiği bir dönüm noktasıdır. Milletimiz artık günübirlik politikaları değil, kalıcı çözümleri görmek istiyor. Yeniden Refah Partisi’nin adalet merkezli, üretimi önceleyen, sosyal refahı güçlendiren yaklaşımı Afyonkarahisar’da da geniş karşılık bulmaktadır. İş başa düştü; halkımızın hakkını, hukukunu ve geleceğini korumak için sahada kararlılıkla çalışacağız.”
‘Bu kongre, umudun yeniden filizlendiği bir dönüm noktası’
Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) 3. Olağan Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda, 81 ilden delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Kongrede yapılan genel başkanlık seçiminde, 1083 delege oy kullandı. Fatih Erbakan, 1078 oy aldı, 5 oy geçersiz sayıldı. Erbakan, geçerli oyların tamamını alarak tekrar genel başkan seçildi.

