Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Aile Haftası’nda Şehit Aileleri ve Gaziler Garnizon Komutanlığı’nda Buluştu

Milli Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’da şehit aileleri ile gazi ve gazi aileleri, İkmal ve Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programda bir araya geldi.

Milli Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’da şehit aileleri ile gazi

Ülke genelinde Aile ve Nüfus On Yılı kapsamında bu yıl ilk kez kutlanan Milli Aile Haftası, Afyonkarahisar’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenilerek Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her zaman yanlarında olduğu mesajı verildi.

Çocuklar İçin Etkinlikler Düzenlendi
Programda şehit ve gazi çocukları için hazırlanan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar için kurulan özel alanlarda yüz boyama etkinlikleri, ip atlama, futbol, halat çekme ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ailelerin bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduğu etkinlikte, birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıktı.

Dernek Başkanı Kumartaşlı’dan Teşekkür Mesajı
Programın ardından açıklamada bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Milli Aile Haftası kapsamında düzenlenen bu anlamlı programda bizleri ağırlayan ve güzel bir gün geçirmemize vesile olan Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Yalçın Tecimer başta olmak üzere emeği geçen tüm komutanlarımıza camiamız adına teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.